Rucola-waterkerssalade

Details

Categorie: Bijgerecht

Voor 4 personen

Herkomst recept: ?

Ingrediënten:

  • 2 rijpe handperen
  • 4 handen rucola
  • 4 handen waterkers
  • vinaigrette van 3 delen olijfolie, 1 deel citroensap, zout en peper
  • 100 gram walnoten
  • 75 gram Parmezaanse kaas

Recept:

Meng de rucola met de waterkers en meng de zelfgemaakte vinaigrette erdoor. Schil de peperen en snijd ze in dunne plakjes. Schaaf de Parmezaanse kaas (of Pecorino) in dunne plakjes. Hak de walnoten heel grof. Verdeel de rucola/waterkers/vinaigrette over 4 borden. Verdeel daarover de perenplakjes, kaas en noten. Serveer er vooral wat warm knapperig meergranenbrood bij.

Beoordeel dit recept

Bedankt voor uw beoordeling, deze is goed verwerkt.

Meld je aan voor de nieuwsbrief